de Huisleverancier B.V.B.A.

Antwerpsesteenweg 88
2550 Kontich
Tel.: +32 489 06 90 00
welkom@dehuisleverancier.be

BTW-BE 0436 286 303

Openingsuren

Contacteer ons voor een afspraak!

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV


Erkend vastgoedmakelaar

David Druyts BIV 505467 - BelgiŽ
Lid van de Confederatie
voor ImmobiliŽnberoepen


De van toepassing zijnde corporatieve
beroepsregels CIB vindt U onder  CIB

GecertifiŽerd vastgoedstyliste

Sylvie Michiels

Partners

Vastgoedstyling

WAT IS VASTGOEDSTYLING OF HOMESTAGING ?

Kandidaatkopers kopen een droom. Zij willen een huis of appartement dat in orde is en hebben niet altijd de tijd en het vermogen om door de huidige inrichting van uw woning te kijken. Ze verwachten dus veel voor hun geld. Uw woning krijgt maar ťťn kans om een goede eerste indruk te maken (via internet, advertentie of woning zelf).
Het is de taak van uw vastgoedstyliste om u via een rapport de sterke ťn zwakke punten van uw woning aan te tonen. Zo worden de troeven van uw huis in de verf gezet en de gebreken vakkundig opgelost. U kan dit zelf uitvoeren of in handen geven van uw vastgoedstyliste (en eventueel indien nodig, in samenwerking met een team van schilders, tuiniers, loodgieters, poetsers, klusjesmannen, enz.).
Daarna is uw woning pas echt verkoopsklaar (volgens vastgesteld beperkt budget en alle beschikbare ruimte optimaal gepresenteerd). Zo kan deze zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs verkocht worden. Ook moeilijk verkoopbare woningen krijgen zo een nieuwe kans op de vastgoedmarkt. Nieuwbouw- of kijkwoningen kunnen ook ingericht worden d.m.v. vastgoedstyling, het zal de kandidaatkoper meer inzicht geven op de beschikbare ruimte(n).

WIE IS UW VASTGOEDSTYLISTE ?

Medezaakvoerder Sylvie Michiels (į1974 - Wilrijk) ging na haar studies van ASO Menswetenschappen (O.l.v. Pulhof te Berchem) en Publiciteit Reclamevormgeving (St. Lucas te Gent), aan de slag als Internal Sales in een computerbedrijf te Antwerpen en later als Product- & Aankoopmanager. Maar de drang naar meer artistieke horizonten bleef (vooral de passie voor interieur-vormgeving).
In een mooie interieurwinkel voelt ze zich als een kind in een snoepwinkel en droomt ze van de mogelijkheden en nieuwe trends. Zo kwam ze ook met gerenommeerde interieurspecialisten in contact, dat leverde interessante ideeŽn op. Later kwam ook de Huisdokter op tv. Uiteindelijk vond ze de opleiding, die ze nodig had, om haar droom te realiseren.
Vooral de neutrale en gedepersonaliseerde stijl van Vastgoedstyling ligt haar enorm, daar deze specifieke styling/kleurengebruik tijdloos en erg rustgevend is, wat een lounge-gevoel geeft. Samen met haar echtgenoot richtten ze in 2011 De Huisleverancier op, met als doel een totaal-pakket te kunnen aanbieden aan de klant van A tot Z.