de Huisleverancier B.V.B.A.

Antwerpsesteenweg 88
2550 Kontich
Tel.: +32 489 06 90 00
welkom@dehuisleverancier.be

BTW-BE 0436 286 303

Openingsuren

Contacteer ons voor een afspraak!

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV


Erkend vastgoedmakelaar

David Druyts BIV 505467 - BelgiŽ
Lid van de Confederatie
voor ImmobiliŽnberoepen


De van toepassing zijnde corporatieve
beroepsregels CIB vindt U onder  CIB

GecertifiŽerd vastgoedstyliste

Sylvie Michiels

Partners

Wie zijn we

U bent op zoek naar een nieuwe woning of van plan om Uw woning te verkopen of te verhuren ?
Bij het "De Huisleverancier"-team bent U aan het juiste adres ! Wij staan bekend om onze uitzonderlijke aanpak, namelijk: het Totaalpakket (zonder extra kosten) !† Medezaakvoerder David Druyts is daarbij perfect drietalig (Nl-Fr-Eng), zo bent u zeker in goede handen...
Tijdens onze eerste (vrijblijvende) ontmoeting krijgt U reeds een indruk van onze unieke manier van werken, die we tijdens het volledige verkoopsproces bewerkstelligen.† Hier geldt als norm een professionele kennis van de markt, samen met een vakkundige en resultaatgerichte dienstverlening.† Passie voor het makelaarsberoep is de maatstaf binnen onze organisatie.† We worden uw spreekwoordelijke 'Huisleverancier'.
Wij besteden heel wat tijd aan het zoeken naar de geschikte kandidaat voor uw woning of appartement (en houden u hiervan constant op de hoogte, zodat u mee betrokken bent).† We helpen elke kandidaat graag verder met een bekwaam en individueel advies en nemen hier ook onze tijd voor.† Elke klant is belangrijk !
Neem gerust contact op voor een VRIJBLIJVEND gesprek of GRATIS waardebepaling, U zal merken dat we het verschil kunnen maken en versteld staan wat wij U kunnen bieden voor een correcte en eerlijke verloning !
De Huisleverancier specialiseert zich in het versmelten van de noden en behoeften van zowel verkoper als koper, met als resultaat een snelle, correcte en efficiŽnte verkoop.† We gebruiken hiervoor een variŽteit aan communicatie-technologieŽn (websites, geschreven pers, virtuele bezoeken, 3D grondplannen,...), alsook gratis Vastgoedstylingadvies, volgens wat de beste keuze is voor uw eigendom.
Ook moeilijk verkoopbare woningen gaan wij niet uit de weg, dit zijn voor ons uitdagingen en dankzij onze specifieke methodes (waaronder ook Vastgoedstyling) slagen wij er keer op keer in onze opdracht met succes af te ronden !† Zeker het proberen waard, u zal versteld staan !† Voor elke woning bestaat een geschikte koper.